Apartament w skosach

Klimatyzowany apartament dla 5-ciu osób z oddzielną sypialnią salonem i łazienką z prysznicem. Znajduje on się w oddzielnym skrzydle Willi gdzie może być połączony z 6-cio osobowym Apartamentem Extra Lux z kuchnią i tarasem widokowym, razem stanowią atrakcyjną ofertę dla grupy 10-12 osób.

Apartament Extra-lux z tarasem widokowym i kuchnią

Apartament kominkowy z klimatyzacja centralną Carrier. Dwupokojowy: salon, sypialnia, kuchnia z ladą barową przedpokój oraz taras widokowy. W dużym salonie jest kominek, dwie sofy do spania dla 4 osób, TV LED 65 cali a na tarasie widokowym rower fitness. Apartament może pomieścić wygodnie rodzinę 6 osobową. Znajduje on się w oddzielnym skrzydle Willi gdzie może […]

Pokój w skosach

Dwuosobowy, klimatyzowany z możliwością zamieszkania przez trzy osoby. Przytulny pokoik w skosach z małą lukarną z widokiem na Kazimierz. Zarezerwuj teraz!

Apartament z balkonem widokowym

Dwupokojowy z salonikiem i sypialnią, posiada dwa wyjścia na balkon z widokiem na Kazimierz i dolinę Wisły.  Klimatyzacja centralna Carrier. W apartamencie po rozłożeniu sofy może spać cztery osoby. Zarezerwuj teraz!

Pokój z tarasem widokowym

Dwuosobowy z klimatyzacją centralną Carrier, możliwość zamieszkania przez trzy osoby. Posiada przeszkloną ścianę z dwoma wyjściami na duży taras z widokiem na Kazimierz i dolinę Wisły. Zarezerwuj teraz!

Apartament luksusowy z tarasem widokowym

Dwupokojowy (salon + sypialnia), klimatyzowany, łazienka Villeroy&Boch z dwoma oddzielnymi wejściami.  Apartament z dwoma  przeszklonymi  ścianami z wyjściem na duży taras z  widokiem na Kazimierz, dolinę Wisły  i kamieniołomy. W apartamencie może spać 2, 3 lub 4 osoby + dziecko.