Nowa inwestycja deweloperska – BUDOWA CONDO / APART HOTELU z 14 apartamentami na sprzedaż w Janowcu nad Wisłą naprzeciwko Kazimierza Dolnego.

Inwestycja jest rozbudową istniejącego, wypromowanego już pensjonatu Willa Wellness (9.7 na i kilkaset pozytywnych opinii) który znajduje się na sąsiedniej działce. Zobacz: Pensjonat Willa Wellness

Obiekt został został zaprojektowany na działce inwestycyjnej 2057m2 która jest jedną z kilku, nielicznych, pozostałych jeszcze działek w okolicy przeznaczonych w MPZP pod budowę hotelu, oraz dodatkowo na działce rekreacyjnej widokowej 2576m, wpisanej do tej samej k. w. przeznaczonej pod zabudowę uzupełniającą (wiata grillowa) Zobacz: Widoki z działki

Projekt obejmuje 2 koncepcje budowy hotelu:

1. Condo / Apart hotel z 14 dużymi apartamentami (2- pokojowe z kuchnią i barkiem ok.40m2 każdy) o łącznej pow. ok. 570m2 pow. do sprzedaży

/Sala restauracyjna z zapleczem, SPA 2 gabinety, sauna + sala relaksu.                                              Ca. pow. użytkowej = ok. 800m2

Wartość rynkowa min. netto apartamentów do sprzedaży w stanie deweloperskim ok. 8 100 000,-pln

Lub:

2. Condo / Apart hotel z krytym basenem i 16 dużymi apartamentami (2- pokojowe z kuchnią i barkiem ok.40m2 każdy) o łącznej pow. ok. 650m2 pow. do sprzedaży

/Sala restauracyjna z zapleczem, sala konferencyjna, kryty basen + SPA 2 gabinety sauna z zapleczem i sala relaksu.
 Ca. pow. użytkowej = ok. 1050m2
Wartość rynkowa min. netto apartamentów do sprzedaży w stanie deweloperskim = ok. 9 200 000,-pln

Inwestycja usytuowana jest w najbardziej atrakcyjnej lokalizacji w centralnej Polsce…..

Pomiędzy dwoma zamkami, na wschodnim zboczu Góry Zamkowej w Janowcu, w sosnowym lesie, z dala od zgiełku, spalin i smogu a zarazem bardzo blisko od centrum Janowca i Kazimierza od którego dzieli nas tylko Dolina Wisły.

Położona jest 2,5 km od rynku w Kazimierzu Dolnym i tylko 800 metrów od promu samochodowego przez Wisłę oraz ok. 200 m od projektowanego mostu – kładki rowerowo-pieszej która połączy Kazimierz z Janowcem bezpośrednio.
Do zamku w Janowcu ok.900 m i centrum miasteczka 1200m prowadzi urokliwa ścieżka z punktami widokowymi.
Przełom Wisły pomiędzy dwoma górami zamkowymi z posadowionymi na zboczach i u podnóża dwoma miasteczkami uznawane jest za jedno z najpiękniejszych miejsc w Polsce i stanowi jedną z największych atrakcji turystycznych.
Licznie odwiedzane przez turystów ok.1,5 mln osób rocznie, również ze względu na popularny bardzo park rozrywki dla dzieci „Magiczne Ogrody” (5 km od nas) stanowi znakomite miejsce do prowadzenia działalności hotelowej. Obejrzyj okolice…

Poszukuję aktywnego wspólnika (większościowe udziały (75-100%) który zajmie się inwestycją lub sprzedam 100% wg poniższej oferty.

Oferta obejmuje 2 biznesplany :

I. Plan deweloperski (budowa i sprzedaż apartamentów):

1. Działka I 2057 m2 przeznaczona w MPZP pod inwestycję hotelową – ogrodzona, uzbrojona: woda (+ 2 hydranty p. poż.), energia, kanalizacja miejska.
2. Działka II 2576m2 wpisana do tej samej księgi wieczystej
(oddalona o ok. 200m – zbocze Góry Zamkowej ze wspaniałym widokami na Kazimierz i Dolinę Wisły) przeznaczona pod zabudowę rekreacyjną, przygotowywana do budowy wiaty widokową z grillem.
3.Projekt arch. bud. – koncepcyjny do ostatecznego opracowania ze wspólnikiem, wraz z uzgodnionym zaopiniowanym MPZP, uzgodnienie + ekspertyza p.poż.
4.Projekt arch. bud. do pozwolenia na budowę
5.Wizualizacje foto realistyczne, animacje i filmy marketingowe.
6. Wyłączenie z produkcji leśnej
7. Odwierty geologiczne
8.Strona internetowa do sprzedaży apartamentów

II. Plan hotelowy

1.Udziały większościowe w nowej spółce operatora hotelowego która obejmie zarządzanie nowym obiekt wraz z już działającym (przekazuje do spółki w formie wynajmu 70/30 działający pensjonat z 8 apartamentami zlokalizowany na sąsiedniej działce).
Operator hotelowy stanowi ważny i atrakcyjny element w ofercie sprzedaży nowych apartamentów.
2. Wypromowana marka Willa Wellness (9.7 na i kilkaset pozytywnych opinii)
3. Wypozycjonowana wysoko w wyszukiwarkach domena
4. Strona internetowa do obsługi działalności hotelowej
5. Mój własny know how deweloperski i hotelarski. Jestem twórcą (projektowanie + wykonanie oraz zarządzanie) sąsiednich obiektów: hotel SPA Kazimierski Zdrój i pensjonat Willa Wellness.
Niezależnie od formy transakcji będę mieszkał w obiekcie obok i służył pomocą.
Udziały sprzedaję ze względu na zbyt duże obciążenie bieżącymi obowiązkami hotelowymi i brak czasu na dalsze inwestycje.

Wartość (według wyceny aportu do spółki) = 1 650 000,-
Sprzedaż bezpośrednia w cenie brutto,- (bez VAT)

Zapraszam do negocjacji!