8. Apartament Extra Lux z tarasem widokowym i kuchnią

od

430,00

Łóżko małżeńskie + 2 rozkładane sofy dla 4 osób. Klimatyzacja centralna Carrier, kominek, eleganckie stylowe meble, telewizor LCD 65′, duża lodówka z zamrażarką, mikrofalówka, płyta grzewcza, czajnik z kawą i herbatą,, nowoczesna łazienka , rower fitness na tarasie widokowym.

Informacje dodatkowe

atrybuty

Nocleg, parking, Wi-Fi, podatek, kosmetyki

Kategoria:

Description

Apartament kominkowy z klimatyzacja centralną Carrier. Dwupokojowy: salon, sypialnia, kuchnia z ladą barową przedpokój oraz taras widokowy. W dużym salonie jest kominek, dwie sofy do spania dla 4 osób, TV LED 65 cali a na tarasie widokowym rower fitness. Apartament może pomieścić wygodnie rodzinę 6 osobową.
Znajduje on się w oddzielnym skrzydle Willi gdzie może być połączony z 5-cio osobowym Apartamentem w skosach, razem stanowią atrakcyjną ofertę dla grupy 10-12 osób.

8. Apartament Extra Lux z tarasem widokowym i kuchnią

Available
Booked
PWSCPSN